Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Managementboek TOP 100

Al jaren een begrip: de Managementboek Top 100. Gebaseerd op de verkopen van de afgelopen 30 dagen stellen wij iedere dag de Managementboek Top 100 samen. Hieronder de lijst van vandaag.

Superfijne klanten

Jos Burgers

Superfijne klanten

Zet ambassadeurs in om ervoor zorgen dat superfijne klanten vanzelf naar je toekomen. Juist in dit digitale tijdperk heeft een goede mond-tot-mond strategie zin!

2
Jitske Kramer

Tricky Tijden

In dit boek ontdek je de fascinerende dynamiek van grote veranderingen. Jitske Kramer ontrafelt de menselijke reacties op ingrijpende transformaties, met inspirerende inzichten uit de antropologie en diverse culturen.
€ 25,-
3
Timo Hans

Stress is een kunst

Timo Hans heeft het denken over stress op z'n kop gezet door op zoek te gaan naar de werkelijke oorzaak: een ongezonde levensstijl waardoor we niet bestand zijn tegen de drukte van elke dag.
€ 24,50
4
Karin de Galan

Evidence-based trainen

In Evidence-based trainen delen Train-de-trainer Karin de Galan en onderzoeker Peter Baggen al hun inzichten om niet steeds betere, maar direct de meest effectieve én leukste trainingen neer te zetten.
€ 50,-
5
Laurens Simonse

De Rockstars Methode

Behandel je mensen als rockstars en laat je verrassen. Elke onderneming kan de Rockstars Methode toepassen en zo een magneet worden voor talent en sterke resultaten boeken, net als Team Rockstars IT.
€ 20,-
6
Mark Tuitert

DRIVE: Train je stoïcijnse mindset

Toen Mark Tuitert in 2010 olympisch goud won op de 1.500 meter schaatsen dacht hij niet aan winnen, maar aan Epictetus en Seneca.
€ 21,50
7
Erik Swaving Dijkstra

Waarom woont Max in Monaco

'Waarom woont Max in Monaco' legt uit waaróm er gekozen is voor sommige belastingregels.
€ 18,95
8
Jitske Kramer

Deep democracy

'Deep Democracy' is geschreven voor mensen zoals jij, die conflicten willen oplossen, verschillen willen benutten, en vervolgens duurzame besluiten durven te nemen.
€ 32,95
9
Barend Last

Beter, leuker, sneller - Optimaal ontwikkelen met AI

In een snel veranderende wereld staat de Learning & Development (L&D) sector voor nieuwe uitdagingen; kunstmatige intelligentie transformeert de manier waarop we leren, trainen en ontwikkelen.
€ 29,95
10
Herman Wegter

Goed verhaal

Storytelling is dé manier waarop we de wereld begrijpen, ons met elkaar verbinden en in beweging komen. Daarom is storytelling de sleutel voor je succes als leider, team en organisatie.
€ 24,99
11
Menno van Doorn

Echt Nep

In tegenstelling tot de meeste boeken over vervagende realiteiten kijkt 'Echt Nep' verder dan de angstscenario’s
€ 24,99
12
Frank Weijers

Now we’re talking!

Met Arnold Mindell’s rijke gedachtegoed als vertrekpunt hebben Myrna en Greg Lewis een krachtige en zeer praktische methode ontwikkeld: The Lewis Method of Deep Democracy. Dit boekje gaat over de praktische toepassing van deze tools.
€ 12,-
13
Nicolette Kat

Het boek voor leiders

Leiders van nu zijn druk. In de hectiek van alledag komen ze nauwelijks aan reflecteren toe of ze weten niet hoe dat moet. Terwijl effectief leiderschap blijvend onderhoud nodig heeft om de meeste impact te hebben.
€ 34,99
14
Rob van den Wijngaard

Data als kompas

Zit jouw organisatie op een onbenutte goudmijn? Veel bedrijven en organisaties genereren enorme hoeveelheden waardevolle data maar weten die nauwelijks te ontginnen.
€ 29,95
15
Danielle Braun

Da's gek - Een antropologische kijk op 'normaal'

Of iets gek is hangt af van de context. In 25 verhalen geeft Danielle Braun antropologische levenslessen, met daarbij prikkelende vragen.
€ 32,50
16
Frank Weijers

Leidinggeven met Deep Democracy

Na het blauwe boekje (praktisch aan de slag met Deep Democracy) en het rode boekje (wat te doen als het spannend wordt in groepen, werken met conflict en polarisatie) komt er nu het gele boekje.
€ 12,-
17
Marielle Heijltjes

Over moed gesproken

Je leidt al jaren een team of misschien zelfs een heel bedrijf. Als leider handel je, meestal onbewust, zoals jij denkt dat het hoort. Je wilt die verantwoordelijkheid immers zo goed en geloofwaardig mogelijk invullen.
€ 29,99
18
Rutger Bregman

Morele ambitie

Dit boek gaat over de beweging van pioniers die nu al bruisen van morele ambitie. Een gids voor hoe ook jij het pad van morele ambitie kunt volgen.
€ 23,-
19
Sjoerd Segijn

Gedragsverandering vanuit kwetsbaarheid

YETS biedt jongeren een nieuwe en veilige omgeving, waarin samen gebasketbald wordt, samen wordt gegeten en samen huiswerk wordt gemaakt.
€ 22,50
20
Cees van der Zwan

Teamenergie

In dit boek leer je zes vormen van energie in een team herkennen. Daarnaast ontdek je de teamenergiemethode die ervoor zorgt dat bij ruim 65 procent van de teams binnen 4 maanden na de start van een traject een significante verbetering van de energie te zien is.
€ 22,50
21
Maarten Sukel

De AI-revolutie

Kunstmatige intelligentie is de grootste kans én de grootste uitdaging van deze eeuw. Een onmisbaar boek voor wie wil weten wat er nu werkelijk aan zit te komen.
€ 20,-
22
Hanneke van Stigt Thans

Solliciteren voor starters

De auteur levert vanuit haar ervaring alle tips om de baan te vinden die bij jou past. En die baan ook te krijgen!
€ 14,95
23
Bart Brandsma

Polarisatie. Inzicht in de dynamiek van wij-zij denken

Dit heldere basisboek is geschreven voor professionals die grip willen krijgen op polarisatie in de dagelijkse praktijk.
€ 24,95
24
Lucas Swennen

Word een woest aantrekkelijke werkgever met werkgeluk

In dit boek ontdek je aan de hand van wetenschappelijke inzichten, praktische tips, voorbeelden, interviews met experts en ervaringsdeskundigen wat werkgeluk is, waarom het belangrijk is en hoe je het (verder) kunt vergroten.
€ 39,95
25
Tom Rath

Ontdek je sterke punten 2.0

Heb jij de kans om dat wat jij het beste kan, elke dag te doen? De kans bestaat dat je dat niet doet, en daarmee worden natuurlijke talenten jammer genoeg niet benut.
€ 23,99
26
Richard van Kray

Sales vanuit je Hart

Klantgericht adviseren, de klant centraal of je proces inrichten als een customer journey: het zijn allemaal manieren om je klant het gevoel te geven dat het om hem draait.
€ 20,-
27
Jan van Bon

ITIL 4 – Pocketguide 2e druk

Deze pocketguide geeft uitleg over alle exameneisen voor het ITIL 4 Foundation examen en biedt tevens ondersteuning voor iedereen die eerdere ITIL-edities kent en op zoek is naar een brug naar deze nieuwe editie.
€ 21,26
28
Ben van der Hilst

Teamgericht organiseren in het voortgezet onderwijs

Het boek laat stap voor stap zien hoe een arbeidsorganisatie kan worden ingericht waar leraren met plezier, professionaliteit en zeggenschap hun kerntaak verrichten.
€ 19,95
29
Erik Titulaer

Zo word jij de aantrekkelijkste werkgever!

Getalenteerde medewerkers vinden én behouden is voor veel werkgevers en hr-professionals een bijna onmogelijke opgave geworden.
€ 27,50
30
Caroline Koetsenruijter

Giftig gedoe op de werkplek

'Giftig gedoe op de werkplek' is een must-read voor iedereen die aan de sociale en psychologische veiligheid binnen teams en organisaties wil werken.
€ 26,95
31
Mark Samuel

Reimagine teams

Traditionele teamontwikkeling werkt al tientallen jaren niet meer. Reimagine Teams legt uit waarom niet en biedt een heldere roadmap om teams te bouwen waarmee u wél zakelijke doorbraakresultaten kunt halen.
€ 38,45
32
Saskia Schepers

Als alle breinen werken

Dit boek biedt neurodivergenten een nieuw perspectief op hun eigen capaciteiten en geeft hun omgeving de tools om die capaciteiten volledig te benutten.
€ 22,99
33
Gijs Nillessen

Zelfverzekerd spreken

Wil jij moeiteloos kunnen presenteren? Wil je ontspannen en authentiek op het podium staan? Met dit boek heb je hét recept in handen voor succesvol spreken en presenteren in het openbaar.
€ 23,95
34
Ben van der Hilst

Teamgericht organiseren in het basisonderwijs

Dit boek biedt schoolleiders en leraren een heldere handleiding om de teamgecentreerde arbeidsorganisatie (TAO) stap voor stap in hun school in te voeren.
€ 19,95
35
The Open Group

The TOGAF® Standard - A Pocket Guide

This is the official Pocket Guide for the TOGAF® Standard, 10th Edition from The Open Group.
€ 21,26
36
Sayma Kuipers

Het is hier net een kleuterklas

Het is hier net een kleuterklas laat overtuigend zien dat jouw team gewoon een kleine groep mensen is met menselijke behoeftes. Sayma Kuipers beschrijft wat die behoeftes zijn en hoe je daar als leidinggevende op kunt inspelen.
€ 23,50
37
Hartger Wassink

Goed bestuur voor iedereen

Bestuur en toezicht van organisaties in de zorg, het onderwijs of in andere maatschappelijke sectoren zoeken naar passende antwoorden op de grote opgaven van deze tijd.
€ 32,50
38
Eric van 't Zelfde

Code rood

Iedere organisatie verdient de beste teams die het allerbeste resultaat boeken – voor alle betrokkenen. Dat is de premisse van dit baanbrekende boek.
€ 27,50
39
John Slabbekoorn

Relaxed vlammen

Negen van de tien ondernemers is binnen tien jaar uit business. 63% verdient minder dan het minimumloon. Bizar! Aan hard werken ligt het meestal niet.
€ 29,99
40
Jon Gordon

Pak de bus!

Dit boek onthult 10 geheimen die je helpen problemen te benaderen met het soort positief, vooruitstrevend denken dat leidt tot échte prestaties – op het werk en thuis.
€ 22,50
41
Lynda Gratton

The 100-Year Life

Does the thought of working for 60 or 70 years fill you with dread? Or can you see the potential for a more stimulating future as a result of having so much extra time?
€ 19,21
42
Kenny van de Beek

De basics van een uitdagend beroep

‘De basics van een uitdagend beroep’ is primair bedoeld om studenten in de propedeutische fase van de opleiding Accountancy inzicht te geven in het accountantsberoep.
€ 61,20
43
Roger Fisher

Excellent onderhandelen

Al ruim twintig jaar hét standaardwerk op het gebied van principieel onderhandelen. Niet voor niets, want in álle onderhandelingssituaties bewijst dit model zijn dienst.
€ 23,99
44
Mark Tigchelaar

Focus bites

In dit boek behandelen Mark Tigchelaar en Oscar de Bos een verzameling focus bites om te laten zien wat wel en niet werkt om je focus te bewaren.
€ 10,99
45
Ben Tiggelaar

Voor succes in je werk moet je vaker op vakantie

Iedere week schrijft Ben Tiggelaar in NRC over werk en leven. Over rust, geld, persoonlijk leiderschap, geluk, zingeving en succes. Dit boek bevat 52 recente columns.
€ 18,95
46
Jan Kuipers

De kleine Covey

De zeven eigenschappen is al 25 jaar een klassieker. Het is het perfecte boek voor mensen die meer sturing aan hun leven willen geven.
€ 12,99
47
Martin van Staveren

Risicodialoog

De Doel-Onzeker-Doen-vragen vormen het startpunt voor een dialoog waarin je ERG – Expliciet, Realistisch en Gestructureerd – praat over de relevante onzekerheden, risico’s en kansen in jouw organisatie.
€ 24,95
48
Berthold Gunster

Omdenken op het werk

Als aanvulling op de reeks met de succesvolle boekjes Omdenken, Omdenken in communicatie en Omdenken in opvoeding, duiken we nu in het anders aanpakken van al het gedoe op het werk.
€ 5,-
49
Jo Bos

PMC Compact

Vele malen kwam het verzoek om de belangrijkste principes en werkvormen van de methode Projectmatig Creeëren in een compacte uitgave samen te brengen.
€ 19,50
50
Thomas Erikson

Omringd door idioten

Thomas Erikson leert je om op praktische en eenvoudige wijze het kleurenschema van de disc-methode toe te passen op jezelf en op anderen.
€ 15,-
51
Elke Wiss

Socrates op sneakers

Met Socrates op sneakers tackelt praktisch filosoof Elke Wiss de kunst van een goed gesprek.
€ 22,99
52
Frank Weijers

Conflict & polarisatie

Conflict is er altijd. Omdat we van elkaar verschillen, en daardoor verschillend – conflicterend – naar dezelfde werkelijkheid kijken.
€ 12,-
53
Ben Groenendijk

Aan de slag met Power BI

We leven in een datatijdperk. We hebben steeds meer behoefte aan analyse van grote hoeveelheden data – data analytics – en visualisatie in grafische rapporten en dashboards.
€ 39,95
54
Lucas Simons

Changing the Game

We are at the beginning of the sustainability era. The biggest challenge of our generation is to reach the Sustainable Development Goals.
€ 46,58
55
Linda Tonkes

Contractmanagement bij project- en servicemanagement - De methode CATS RVM

Dit boek beschrijft de methode CATS RVM, waarin middels realisatie- en verificatiemanagement de relatie wordt gelegd tussen contractmanagement en project- en servicemanagement.
€ 47,42
56
Renate Kamp

Veranderprikkels

Als niks meer stilstaat, waar vind je dan houvast voor de verandering die jij graag wilt in jouw organisatie? De zoektocht naar een aanpak die werkt, wordt steeds urgenter.
€ 39,95
57
Dennis Vink

Basisconcepten finance

Het management van een onderneming heeft de belangrijke missie om waarde te creëren voor alle partijen die betrokken zijn bij die onderneming. Binnen de groep belanghebbenden nemen de vermogensverschaffers van de onderneming een centrale plek in
€ 44,95
58
Karin Bosman

Stop het zwijgen

'Stop het zwijgen' schetst een praktische marsroute om een sociaal veilige werkomgeving te creëren. Het laat zien hoe je daadkrachtig omgaat met situaties waarin het toch misgaat.
€ 24,95
59
Patrick Kenis

Organisatienetwerken

Dit boek biedt je via talrijke voorbeelden en begrijpelijke inzichten de mogelijkheid om ook jouw organisatienetwerk te bouwen en evalueren.
€ 32,-
60
Rozemarijn Dols

80 werkvormen voor creatieve sessies

Soms zijn er situaties, bijeenkomsten of beslissingen waarbij je met logisch denken niet verder komt. Dan kun je maar beter het rationele denken even laten voor wat het is en de grenzen opzoeken door zoveel mogelijk out-of-the-box te denken.
€ 34,99
61
Simon Sinek

Together is Better

Most of us live our lives by accident - we live as it happens. Fulfilment comes when we live our lives on purpose.
€ 19,21
62
Ellen de Lange-Ros

Ontdek je begaafdheid

Ben je een zelfstandige professional (zzp’er) die snel denkt of creatief is? Vind je interessant werk belangrijker dan veel verdienen? Misschien vinden anderen je soms 'te', omdat je gevoelig of energiek bent.
€ 15,-
63
Japke-d. Bouma

Gids voor de kantoorjungle

In deze gids leidt Japke-d. de lezer rond door de kantoortuin en laat ze ons niet alleen kennismaken met de types die je er zoal tegenkomt maar brengt ze ook haarscherp hun habitat in kaart.
€ 16,99
64
Fred Korthagen

Krachtgericht coachen

In 'Krachtgericht coachen' worden elementen uit verschillende benaderingen gecombineerd tot een aanpak die diepgaand leren en effectief functioneren bevordert.
€ 42,25
65
Willem Leijnse

Bestuurlijke informatievoorziening

'Bestuurlijke informatievoorziening' geeft op beknopte en heldere wijze inzicht in de basisprincipes van bestuurlijke informatievoorziening.
€ 69,95
66
Genieke Hertoghs

Don't push me!

Mensen willen best veranderen. Als je maar weet hoe je ze bereikt in hun onbewuste besliscentrum.
€ 24,90
67
Jolanda Holwerda

Authentiek leiderschap voor vrouwen

Dit boek biedt inzichten en concrete handvatten om het strategische spel in organisaties te begrijpen, én om er op een authentieke manier mee te spelen.
€ 26,50
68
Bert Hedeman

Projectmanagement op basis van ICB versie 4 - IPMA B, IPMA C, IPMA-D , IPMA PMO

Dit handboek ‘Projectmanagement op basis van ICB versie 4’ vervangt het zo succesvolle handboek ‘Projectmanagement op basis van NCB versie 3’.
€ 80,61
69
Mieke Pigeaud-Wijdeveld

Financiën voor commissarissen en toezichthouders

In dit boek geven de auteurs inzicht in financiële aspecten waarmee interne toezichthouders (commissarissen) kunnen worden geconfronteerd in hun toezichthoudende rol.
€ 36,75
70
Jos Burgers

Eén fan per dag

Wat je wilt, zijn fans. Want fans bevelen je aan bij anderen, zijn trouw en minder prijsgevoelig, denken graag met je mee en hebben het beste met je voor.
€ 20,99
71
Tess Keijzer

Moedig leiden vanuit je hart

Succes en krachtig leiderschap gaan meer over zijn dan over doen. Maak kennis met het 'Hart Leiderschap Model' en haar praktisch toepasbare leiderschapsrollen, dé basis van Heart Leaders over de hele wereld.
€ 24,99
72
Bob de Wit

Society 4.0

'Society 4.0 - De acht belangrijke issues om een burger samenleving te bouwen' is bedoeld als inspiratie voor mensen die een vitale en hoopvolle toekomst willen bouwen voor de komende generaties.
€ 35,20
73
Angélique Piternella

Nooit meer managen - Waarom een integrator geld bespaart en winst oplevert

In 'Nooit meer managen' legt Angélique Piternella stap voor stap uit wat een integrator is, hoe je met hem of haar samenwerkt, hoe je een integrator vindt die bij je past en wat hij of zij je oplevert.
€ 27,99
74
Jan Wijnand Hoek

Kennismaken met Lean

Lean is een compleet managementsysteem gericht op het continu verbeteren van de organisatie en haar processen, zodat medewerkers succesvol kunnen zijn in het realiseren van organisatie- en klantambities.
€ 26,95
75
John Kotter

Onze ijsberg smelt!

Paniek overvalt een kolonie van 286 pinguïns, als het ijs waarop ze leven smelt. Ervaar hoe u in uw organisatie beter omgaat met veranderingen en crisissituaties.
€ 20,-
76
Betteke van Ruler

Strategisch communicatie frame II

Het Strategisch Communicatie Frame is al een decennium lang een belangrijke standaard voor communicatieprofessionals bij de ontwikkeling van zinvolle acties.
€ 22,95
77
Marinka van Beek

Leren coachen

De coach is een begeleider die niet alleen het leren stimuleert, maar ook zijn expertise aanwendt om het leerproces op gang te brengen.
€ 29,95
78
Eric Koenen

Samen slim

In Samen slim brengt Koenen inzichten uit veel disciplines samen en laat hij zien hoe we onze collectieve intelligentie beter kunnen organiseren.
€ 24,95
79
Marilieke Engbers

Onder commissarissen

<b>Shortlist - Managementboek van het Jaar 2022</b> Het witwassen bij ING, de debacles bij Vestia en DSB, de teloorgang van Enron en het Wirecard-schandaal: toezicht houden gaat opvallend vaak mis.
€ 25,99
80
Sandra Klijn

Wat wil je écht?

Zit je vast in een baan die alleen maar energie vreet? Ben je uitgeput en blijven je talenten onbenut? Met dit boek verdubbel je je energie op je werk.
€ 21,-
81
Roel Wessels

The Complete Project Manager

This book is about the how of project management and about how you as a project manager can use a proactive attitude to stay in control, even during difficult situations.
€ 40,28
82
Mieke Bouma

De held in je eigen verhaal

U zoekt nieuwe uitdagingen in uw carrière, of uw team of afdeling mist een echte drive? Dit boek is een inspirerende methode om uzelf of uw team/afdeling te ontwikkelen.
€ 20,95
83
Nigel Slack

Operations and Process Management

€ 95,74
84
Aike Borghuis

Het verborgen leiderschap van oudste dochters

Oudste dochters zien zichzelf niet als leiders, maar zijn het wel. Sterker nog, ze zijn bescheiden over hun eigen rol en kritisch op wat ze beter zouden kunnen of moeten doen.
€ 29,99
85
Peter Block

Feilloos adviseren

Deze praktische gids beschrijft het adviesproces van A tot Z. Aan de hand van talloze richtlijnen, voorbeelden, oefeningen en uitgebreide checklists voert Peter Block je door de vijf fases van advieswerk.
€ 52,50
86
Amy Edmondson

Right Kind of Wrong

Here, Amy Edmondson - the world's most influential organisational psychologist - reveals how we get failure wrong, and how to get it right.
€ 25,21
87
Menno Lanting

20 vragen & antwoorden over digitale transformatie

Digitale transformatie raakt ons allemaal. Van de kansen en bedreigingen van AI-technologieën zoals Chat GPT, tot het ontwikkelen van nieuwe, digitale businessmodellen.
€ 20,-
88
Henk Galenkamp

Handboek professionele schoolcultuur

Dit handboek gaat over de cultuur van onderwijsorganisaties. Cultuur is grotendeels onbewust, maar zeer nadrukkelijk in de school aanwezig.
€ 31,95
89
Leen de Bruyne

Een start-up bouwen zonder gek te worden

In dit boek deelt Leen de Bruyne honderd persoonlijke ervaringen, tips en anekdotes die jouw mentale gezondheid als founder positief kunnen beïnvloeden.
€ 24,50
90
Arend Ardon

Traag versnellen

Dit boek brengt een volstrekt andere boodschap over vernieuwing: wie niet kan vertragen, kan ook niet versnellen.
€ 29,90
91
Carola Wijdoogen

Duurzaamheid is kleur bekennen

Dit jubileumboek markeert een decennium van de MVO-manager van het Jaar verkiezing en is een viering van de groei en ontwikkeling van duurzaamheidsmanagement.
€ 29,95
92
Fred Conijn

Aan de slag met CSRD

In 2025 moeten alle grote ondernemingen voldoen aan de European Sustainability Reporting Requirements (ESRS).
€ 29,50
93
Ingmar de Lange

Sterk digitaal merk

Winnaar PIM Marketing Literatuur Prijs 2022. Digitaal richtte zich lang op kliks en data. Merkbouwen leek weggegooid geld. Ineens staan merken bovenaan de agenda van CMO's. Ingmar de Lange deelt al zijn kennis. Fris, scherp en onderbouwd.
€ 36,99
94
Marilieke Engbers

Eenzaam aan de top

Bestuurders van grote ondernemingen hebben te maken met groeiende maatschappelijke druk door onder meer klimaatbeleid, vergrijzing en polarisatie, terwijl de druk om winst te maken en simpelweg te overleven onverminderd groot is.
€ 29,99
95
Jos Burgers

De Wet van Snuf

Iedereen weet hoe het principe van wederkerigheid werkt: wat u geeft, krijgt u terug. Een krachtig principe, dat vrijwel altijd en overal opgaat.
€ 20,99
96
Yvonne Burger

De essentie van coaching

De essentie van coaching biedt een overzicht van de meest gebruikte en gerespecteerde stijlen van professionele eenop- eencoaching.
€ 27,50
97
Cor Hospes

Hart voor zaken

We willen niet langer werken voor bedrijven waar ze hun medewerkers zien als human resources. Waar ze alleen oog hebben voor kortetermijnbelangen.
€ 24,95
98
Huib Modderkolk

Dit wil je écht niet weten

'Ik wil dit eigenlijk niet weten,' krijgt onderzoeksjournalist Huib Modderkolk regelmatig te horen wanneer hij vertelt over de gevaren van moderne technologie. Diezelfde houding treft hij bij bedrijven en de overheid.
€ 20,99
99
Rik Marselis

Quality for DevOps teams

To continuously deliver IT systems at speed with a focus on business value, DevOps teams integrate quality engineering in their way of working.
€ 39,95
100
Maaike Thiecke

Cultuurdingetje hè

'Cultuurdingetje, hè' toont waarom cultuur zo hardnekkig is en heel weinig te maken heeft met al die excellente, betrokken en competente mensen die je in huis hebt.
€ 29,99

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden